Berbaloi tak beli facebook like Fanpage? - Oh Mudahnya

Berbaloi tak beli facebook like Fanpage?

 

dont-buy-facebook-likes-300x300

Pernah tak ada orang pm anda, beliau buat servis jual like.

1,000 Like = RM10

10,000 Like = RM200

Kalau ikut pada logic memang untung sebab murah. Kalau buat like sendiri kos bawah 20 sen dah syukur banyak.. 20 sen x 1,000 = RM200

Kalau nak 10,000 Like kena sepend dekat RM2,000. Tapi anda kena ingat, dengan cara beli like target anda tak tepat. Tah orang macam mana like page anda. Kalau anda jual pakaian wanita, like dari lelaki tak sesuai la.

 

>> DOWNLOAD PERCUMA ‘MODUL TUISYEN AFFILIATE’ SINI SEKARANG!

 

like beli

Jadi cara tepatnya buat sendiri. Biar sikit tapi KUALITI.

Anda tak perlu risau. Ada beberapa cara nak tingkatkan LIKE.

 

1. ‘Invite People’

Anda boleh Invite kawan-kawan anda untuk like page anda. Kos pun tak de. Just hantar invite je. Kalau dorang tak nak like tak pe. Jangan sedih… Lagi bagus sebab dorang tak minat. Anda dah boleh tapis Likes page anda.

Anda cuba invite rakan-rakan yang minat dengan niche page anda.

Jika page anda jual jubah, invite rakan-rakan perempuan anda. Laki pun boleh jugak.. Mungkin nanti salah satu promosi dalam page anda adalah “JUBAH UNTUK ISTERI TERSAYANG ANDA SEMPENA HARI JADI”.

Lelaki tak kan saje-saje beli kecuali dengan EMOSI. Lelaki sanggup habiskan duit jika bini merajuk, surprise tuk bini. Jadi tangkap emosi lelaki untuk lariskan jualan anda di fanpage.

 

2. Promote Page Online

Anda ada blog?

Masukkan like box dalam blog anda. Dari situ pembaca blog anda akan like fanpage anda dengan percuma. Sangat untung jika anda jadikan blog sebagai tapak.

Boleh link dengan facebook, pastu kalau pandai Mesra SEO. Promosi FREE dah kat situ.

Kalau nak belajar buat blog sendiri aku cadang hangpa tengok SINI

 

3. Fb Ads

Cara ni paling cepatla. Tak semestinya anda terus spend RM2,000.

Untuk permulaan buat je RM3 setiap hari. 30 hari baru RM90. Biar sikit daripada kosong. Page like umpama orang masuk ke kedai anda.

Masuk ke kedai tak semestinya akan terus beli tapi jika Tawaran anda tak mampu orang tolak pasti ada yang terus beli.

 

Cukup untuk kali ini.. Jumpa lagi….

p/s Artikel kali ini guna MacBook Air..hehe… Lain macam sikit feel. Tapi best je walaupun tak de mouse. Mudah touchpad die..

p/p/s Download Modul Tuisyen Affiliate yang bernilai RM129 secara PERCUMA. Info lanjut boleh rujuk SINI

front-page

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *