Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/tipscari/public_html/ohmudahnya.com/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/tipscari/public_html/ohmudahnya.com/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786

Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/tipscari/public_html/ohmudahnya.com/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/tipscari/public_html/ohmudahnya.com/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786

Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/tipscari/public_html/ohmudahnya.com/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/tipscari/public_html/ohmudahnya.com/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786

Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/tipscari/public_html/ohmudahnya.com/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/tipscari/public_html/ohmudahnya.com/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786

Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/tipscari/public_html/ohmudahnya.com/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/tipscari/public_html/ohmudahnya.com/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786

Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/tipscari/public_html/ohmudahnya.com/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/tipscari/public_html/ohmudahnya.com/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786
Cara Paling MUDAH bina Landing Page, boleh SIAP dalam 5 minit - Oh Mudahnya

Cara Paling MUDAH bina Landing Page, boleh SIAP dalam 5 minit

Masa mula-mula terlibat dengan pemasaran online aku cukup kagum tengok landing page..

Dalam kepala dok pikir macam mana dorang buat landing page ni..

Mesti susahkan..

 

landing-page-01[1]

Yela nak kena tahu photoshop, skrip, HTML..

Perhhhh… Tu kalau pakar IT boleh la..

 

Rupanyaaaa……

Aku silap..

Nak buat simple landing page SENANG je..

 

Tak payah Skrip, Coding HTML semua..

Pakai plugin je… iaitu Plugin INSTABUILDER

 

Secara tak segaja aku pun terjebak guna plugin instabuilder ni..

Sekarang ni dah Instabuilder V2.0 beb..

 

Dah lebih Upgrade. Lepas aku guna plugin in memang kacang giler buat landing page..

10 Minit dah siap…

 

Aku tak tipu.. cuma pilih, drag dan drop je template yang kita suka..

Lepas tu tulis ayat dalam tu..

 

Kalau nak tengok contoh kat SINI

 

Apa yang menarik buat landing page dengan menggunakan plugin Instabuilder ni adalah:

  1. Mesra mobile
  2. Ada lebih 100 template yang cun
  3. Senang nak edit
  4. Banyak lagi la…

 

So kalau anda tak tahu buat landing page, memang plugin Instabuilder la aku sarankan.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *