Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/tipscari/public_html/ohmudahnya.com/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/tipscari/public_html/ohmudahnya.com/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786

Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/tipscari/public_html/ohmudahnya.com/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/tipscari/public_html/ohmudahnya.com/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786

Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/tipscari/public_html/ohmudahnya.com/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/tipscari/public_html/ohmudahnya.com/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786

Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/tipscari/public_html/ohmudahnya.com/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/tipscari/public_html/ohmudahnya.com/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786

Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/tipscari/public_html/ohmudahnya.com/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/tipscari/public_html/ohmudahnya.com/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786

Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/tipscari/public_html/ohmudahnya.com/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/tipscari/public_html/ohmudahnya.com/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786
Iklan di Facebook makin 'Cekek Darah' dan Kejam - Oh Mudahnya

Iklan di Facebook makin ‘Cekek Darah’ dan Kejam

Hujung 2014 ramai yang ‘frust’ dan complain buat iklan dekat facebook mahal gilerrr….

Lepas tu reach pun makin kurang…

Iklan di Facebook Mahal?

Iklan di Facebook Mahal?

 

Bagi aku lantak la…

Sebab kita pun tumpang je… Fb nak cekek darah iklan kita kena la terima.

 

Sebagai bisnesman online jangan putus asa..

Kena lebih kreatif dan tambah iklan selain facebook….

 

Ramai terlepas pandang dengan

Google Adwords

 

Ada 2 perbezaan antara facebook dan google.

1. Orang main facebook untuk bersosial. Tengok tengok girlfriend, chat dengan kawan, cuci mata… Semua tengok dari facebook.

2. Kalau nak cari maklumat tentang sesuatu masalah orang akan cari dekat google.

 

Kita dah di latih macam tu..

Cari maklumat tanya pakcik google.

Bersosial dekat facebook.

 

Lepas tu orang di google ni memang dah terdesak…

Terdesak nak cari maklumat…

Contoh kalau aku dahaga giler… Waktu tu tengah hari panas… Kalau bagi air mineral sejuk memang aku cakap sedap..

 

Tapi…..

……

….

.

Kalau aku dah kenyang.. Tak de la dahaga sangat… Bagi air mineral sejuk tak heran la.. tak sedap pun.. Paling koman pun air cokelat blanded..

 

Nampak tak perbezaannya…

Kalau nak tau setting lebih lanjut klik butang kat bawah..

Aku malas nak tulis….haha

 

Info Lanjut Google Adwords

 

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *