Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/tipscari/public_html/ohmudahnya.com/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/tipscari/public_html/ohmudahnya.com/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786

Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/tipscari/public_html/ohmudahnya.com/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/tipscari/public_html/ohmudahnya.com/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786

Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/tipscari/public_html/ohmudahnya.com/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/tipscari/public_html/ohmudahnya.com/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786

Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/tipscari/public_html/ohmudahnya.com/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/tipscari/public_html/ohmudahnya.com/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786

Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/tipscari/public_html/ohmudahnya.com/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/tipscari/public_html/ohmudahnya.com/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786

Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/tipscari/public_html/ohmudahnya.com/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/tipscari/public_html/ohmudahnya.com/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786
Kecut Teloq nak buat bisnes online ataupun offline?? Baca ni... - Oh Mudahnya

Kecut Teloq nak buat bisnes online ataupun offline?? Baca ni…

telur2[1]

Hahaha… Jangan terasa ye dengan tajuk tu… Mesti hangpa panas je

 

Okla.. Ramai orang bagi alasan seperti:

Saya tak de modal

Saya tak de kedai

Saya tak de lesen

Saya tak reti nak cakap

Saya..saya….

 

Cakap je saya tak minat…abis cerita..haha

 

Pernah jumpa Mat Indon, Mat Bangla, Mat Pakistan kaya dari anda?

Aku pernah jumpa beb… Macam mana pendatang boleh ke Malaysia pastu jadi KAYA?

Dorang ni berniaga….

 

Dorang ni ada modal ke?

Tak de… Modal apa nya.. Datang pun sehelai sepinggang.. Ada yang naik tongkang je..

 

Dorang ni ada kedai ke?

Tak de… Aku selalu tengok Mat Pakistan bawak bantal, tilam ke hulu ke hilir, panas hujang, kental beb…

 

Dorang reti cakap ke?

Kadang cakap melayu pun tau sikit-sikit. Tapi boleh je jual..Pegang barang, tunjuk pastu cakap sikit.. “Adik manis, mau ini barang”

 

Habis tu apa yang dorang ada??

Rajin… Usaha… Tak putus asa..

 

Sama juga jika anda minat affiliate…

 

Tak semestinya untuk mula kena ada domain hosting, autoresponder, landing page.. Guna je apa yang ada…

Landing page boleh guna blogspot (kalau pandai boleh buat cun beb… Tak caya KLIK SINI)

Autoresponder guna je dulu emelmatik.. FREE 365 hari..

Trafik guna dulu fb profile, fb group… ada bajet RM10 guna dulu RM3 cuba fb ads..

 

Jadii….

Rajin…. Usaha…. Jangan putus asa….

 

Semoga sukses dalam bisnes online

 

p/s SHARE dekat kawa-kawan anda.

p/p/s Nak serius buat affiliate Download Modul Tuisyen Affiliate  >>SINI<<

front-page

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *