Kini Semakin Mudah Buat Squeeze Page.. Tiada perkataan 'SUSAH' - Oh Mudahnya

Kini Semakin Mudah Buat Squeeze Page.. Tiada perkataan ‘SUSAH’

Ingat lagi dulu masa guna blogspot… Bina simple page memang azab giler.. Dah la tak cantik… Susah pulak tu… (Hahaha… kata diri sendiri…)

 

Kalau nak sertai beberapa cabaran affiliate, jenuh buat banyak domain

baju.blogsgpot.com

kayu.blogspot.com

instangram.blogspot.com

 

Ish…. banyak tak terkira la…

Sampaila aku ada domain hosting sendiri…. ohmudahya.com

 

Nak masuk cabaran affiliate pun senang… 

Pakai page guna instabuilder jeee….. Jadi macam ni

ohmudahnya.com/baju

ohmudahnya.com/kayu

ohmudahnya.com/instagram

 

Nak buat squeeze page pun senang…

klikk…..klik… edit.. Siap….

 

Ni aku bagi contoh template..

2 jela… ada banyak lagi… Dekat 100 template

Contoh Squeeze Page 1

Contoh Squeeze Page 1

Contoh Squeeze Page 2

Contoh Squeeze Page 2

 

 

Cantikkan?? Jangan Jeles Okeyyy…..

Kalau nak tolong pasangkan KLIK SINI

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *