Menghantar Trafik ke Blog untuk Tujuan kumpul List Emel adalah MEMBAZIR.... - Oh Mudahnya

Menghantar Trafik ke Blog untuk Tujuan kumpul List Emel adalah MEMBAZIR….

Pernah tak anda terjadi keadaan begini..

1 hari anda bersemangat untuk buat marketing.. Zero kos marketing dengan buat iklan di blog… 

Kemudian anda pun buka facebook…

Refresh newsfeed… Oh layan facebook jap…

Anda pun scrolll… Baca status.. Like, Komen…

Tengok Video..

 

Sedar-sedar dah buang masa 2 jam….

 

Aahhh…. Mana pergi matlamat anda nak buat marketing dekat group free tu…

 

Focus_On_What_You_Want_and_Not_What_You_Do_Not_Have[1]

 

 

Macam tu laa jika anda hantar trafik ke blog untuk tujuan kumpul emel list untuk sesuatu cabaran affiliate. Prospek anda akan hanyut dengan cerita-cerita di blog anda..

 

Mereka akan baca 1 artikel ke 1 artikel..

Nak pula artikel anda umpama makan aiskrim pada pukul 12 tengah hari…

Sedap beb….

 

Sebab tu untuk elak dari perkara ni berlaku adalah dengan buat Landing Page.

Page yang simple dan menarik prospek terus isi nama dan emel..

 

Tak de kona baring, lap dan drift.. Straigh to the point..

 

Jika anda offer free ebook, terus bagi ebook lepas isi nama dan emel..

Banyak anda boleh offer untuk di letakkan di landing page seperti ebook, free report, video, tips, teknik dan sebagainya…

 

 

Tapi…..

 

Kalau tak reti buat Landing Page, saya saran guna Software Instabuilder V2.0

Senang..

  • Tak de coding HTML bagai..
  • Mesra mobile dan tablet..
  • Install dalam wordpress je

Yang tu saya tak nak cite panjang…

 

Anda tengok sendiri ye >> Software Instabuilder V2.0 <<Focus_On_What_You_Want_and_Not_What_You_Do_Not_Have[1]

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *