Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/tipscari/public_html/ohmudahnya.com/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/tipscari/public_html/ohmudahnya.com/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786

Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/tipscari/public_html/ohmudahnya.com/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/tipscari/public_html/ohmudahnya.com/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786

Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/tipscari/public_html/ohmudahnya.com/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/tipscari/public_html/ohmudahnya.com/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786

Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/tipscari/public_html/ohmudahnya.com/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/tipscari/public_html/ohmudahnya.com/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786

Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/tipscari/public_html/ohmudahnya.com/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/tipscari/public_html/ohmudahnya.com/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786

Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/tipscari/public_html/ohmudahnya.com/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/tipscari/public_html/ohmudahnya.com/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786
Nak Pelbagai Pemasaran Anda di Internet? Baca Sini - Oh Mudahnya

Nak Pelbagai Pemasaran Anda di Internet? Baca Sini

SocialMedia_Subpage_Banner[1]

Untuk terus bersaing dengan beribu peniaga di internet, anda perlu pelbagaikan kaedah pemasaran. Jangan hanya bergantung kepada 1 kaedah sahaja.

 

Cikgu pemasaran saya pemasaran

Jangan terlalu bergantung kepada Facebook sahaja

 

Saya terkejut.. Hah???

Jadi saya di basuh oleh cikgu mengenai statement di atas.

 

Anda ada Fanpage?

Berapa Ribu LIKE di Fanpage?

1000? 10,000? 1 juta?

Saya hanya diam seketika… Sekarang ni katakan like fanpage 1 juta. Agak-agak post anda tu 1 juta orang nampak tak?

Sekarang facebook dah tukar undang-undang. Tak semua orang akan nampak post dekat fanpage anda. Sebab tu ramai yang komplen sale menjunam.

 

Sebab apa??

Facebook nak anda melabur duit untuk iklan. Bila dah buat ikan berduit barula post boleh nampak…

 

Sebab tu kena cabangkan kaedah pemasaran di internet.

 

Ada kaedah yang boleh di teroka dengan INSTANGRAM

Bukan bermakna berhenti terus pemasaran dengan facebook. Cuma pelbagaikan. Orang putih cakap Diversity.

 

Kenapa Instagram??

Orang suka sesuatu benda tu sebab cantik.. Cuba tengok kalau post pompuan cantik orang komen like tak? Padahal muka jerawat, pastu tangkap gambar 360..haha

 

Dalam kolum instangram ada website. Kalau orang tengok profile dekat bahagian website tu boleh klik.. So ia akan di bawa ke blog/website anda.

 

Jadi kalau anda berjaya tarik trafik dari facebook dan instangram, agak-agak boleh buat jualan tak?? Ada tak lagi masalah jualan menurun?

 

Apa pun lagi mudah kalau ada panduan instangram seperti Rahsia Dominasi Instangram

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *