REVIEW: Rahsia Klikjer - Jana Duit dengan Blog - Oh Mudahnya

REVIEW: Rahsia Klikjer – Jana Duit dengan Blog

rahsia-klikjer-400[1]

Aku nak review sikit tentang eBook Rahsia Klikjer – jana duit dengan blog..

Sebelum aku cerita panjang mungkin ramai tak tahu apa itu klikjer.

 

Klikjer tu satu platform yang mana banyak info produk digital dalam pelbagai niche. Antaranya kesihatan, keluarga, panduan hidup dan banyak lagi.

Jadi kerja blogger buat promosi dalam blog dengan produk dalam klikjer.

 

Berbalik pada eBook Rahsia Klikjer. eBook ni ditulis oleh Reezluv seorang blogger yang hasilkan komisen dari klikjer. Banyak la jugak. Kalau tak, macam mana boleh jadi top affiliate Klikjer. Yang bestnya ‘terpaksa’ terima komisen.

 

Ada beberapa point penting untuk buat duit dengan blog ni:

  • keyword – penting untuk dapatkan perkataan yang hot
  • SEO – mudah untuk blog tersenarai dalam carian google / yahoo / bing
  • trafik sebanyak mungkin
  • Usaha dan tidak putus asa

 

Kalau anda seorang yang hangat-hangat tahi ayam je baik lupakan ebook ni sebab sesuai orang yang kental dan tak kenal erti putus asa…

okla kalau nak tengok banyak lagi terus ke website die

ORDER-SHAKLEE[1]

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *