Tukar Blogspot kepada Minisite paling CANTIK & mudah giler - Oh Mudahnya

Tukar Blogspot kepada Minisite paling CANTIK & mudah giler

blogspot-spam[1]

Blogpsot to Landing Page

Apa Minisite, Landing Page?

Ala yang single page je tu. Scroll ke bawah je.

Sebenarnya pakai blogspot pun boleh tukar jadi minisite. Semua tu pakai template yang dah siap je. Copy dan paste code letak dalam blogspot.

Dah siap..

Kalau yang nak save bajet upah designer boleh la guna blogspot. Design pun tak menghampakan.

 

Nak tempah 1 minisite ‘cokia’ pun paling busuk RM150. Kalau sanggup di persilakan..

 

Aku pun ada guna jugak dulu. Ada lagi dalam simpanan.. Tak silap aku ada 16 design. Cara nak tukar pun senang je.

1. Buat blogspot.. Tau kan.. Tak payah aku cite panjang-panjang.

2. Copy code template yang hangpa suka

3. Masuk dekat template. Lepas tu dalam Edit HTML. Paste je code tu. Lepas tu save siap

4. Jadi la minisite guna blogspot.

 

Aku beli dekat Blogspot to Landing Page.

Tengok la kalau ada lagi nasib la ye.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *